Skupaj navijamo za naše športnike

Letošnje poletje je že postreglo z velikimi in odmevnimi športnimi dogodki. Največji in najprestižnejši med njimi pa šele prihaja.

Športni prenosi so letos zares pogost spremljevalec našega vsakdana in prava umetnost je ujeti vse odločilne trenutke odmevnih športnih tekmovanj. Preverite, kako si lahko s T-2 televizijo olajšate in poprestrite spremljanje pestrega športnega dogajanja v naslednjih dneh.

Na vašem daljincu boste našli modri gumb, ki vam prikaže vse TOP dogodke tekmovanj. Namesto vas bomo spremljali prav vse prenose tekem slovenskih športnikov in beležili njihove nastope. To pomeni, da bomo označili začetek njihovega nastopa in podelitev morebitnih medalj. Najpomemnejše dogodke bomo skrbno označevali, da bodo na voljo le z enim klikom na vašem televizorju. Med TOP dogodki boste našli vse izjemne dosežke, nastope naših športnikov in intervjuje, za bolj prijetno gledanje pa bomo označili tudi prehode med prenosi različnih športov. Tako boste lahko vedno popolnoma na tekočem z najbolj napetim dogajanem v naslednjih dneh.

Tudi, če vas v tem času ne bo doma, si boste nastope najljubših športnikov lahko ogledali preko T-2 tv2go, kjerkoli že boste. Brezplačno prenesite aplikacijo na vaš mobilni telefon, tablico ali pa si prenose oglejte kar z vašega računalnika.

S pomočjo TOP dogodkov si boste nastope vaših favoritov lahko ogledali takrat, ko boste to sami želeli. Vse prenose na programih RTV Slovenija in EuroSport si boste lahko ogledali tudi za 7 dni nazaj. Storitev TOP dogodki je že del časovnih funkcij, zato jih ni potrebno posebej naročiti. Če časovnega zamika še ne uporabljate vam priporočamo, da ga naročite v T-2 klubu po dodatno znižani ceni. To lahko storite s klikom na to povezavo.

Še niste T-2 uporabnik? Nič hudega! Brezplačno preizkusite T-2 TV skupaj z dovršenimi časovnimi funkcijami in TOP dogodki naslednjih 30 dni in se prepričajte.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?