Souporaba vozil GreenGo sedaj tudi v Trzinu

Potrebujete avtomobil za krajši čas ali daljšo razdaljo? Povsem enostavno, izberite si električno vozilo GreenGo! Koncept souporabe vozil (car sharing) družbe GreenGo, ki je že uspešno uveljavljen v Ljubljani, Logatcu ter Kranju, je sedaj dostopen tudi v Trzinu.

S prepoznavanjem potreb prebivalcev občine Trzin, smo poskrbeli, da imajo zdaj tudi oni enostaven dostop do ugodnih in zanesljivih električnih vozil. Udobna in varna vožnja je naša prednostna skrb, zato smo v družbi GreenGo zagotovili sodobno floto električnih vozil, ki omogočajo varno ter zanesljivo izkušnjo vožnje.

Izposoja električnih vozil GreenGo v Trzinu

Mreža souporabe vozil GreenGo v Trzinu se razprostira na treh priročnih točkah: v Obrtni industrijski coni Trzin (bližina piramide), na Mlakarjevi ulici v Trzinu Mlake (bližina vrtca) ter ob Ljubljanski cesti (bližina Špara).

Uporabniki storitve GreenGo v Trzinu imajo možnost izposoje vozila v Trzinu ter ga nato zaključiti v Ljubljani in obratno.

Izposoja vozil je ugodna in brez začetnih stroškov vpisnine. Vsako vozilo lahko tudi brezplačno rezervirate za obdobje 20 minut.

Cenik uporabe GreenGo v Trzinu:

Vozilo Dnevna tarifa Kilometrina Štartnina Najvišja dnevna cena
Renault ZOE 2016 0,10 € 0,10 € 1,80 € 35,00 €

 

Celoten cenik izposoje GreenGo vozil boste našli na strani: https://greengo.city/cenik/

Kako deluje izposoja GreenGo?

Izposoja vozil GreenGo je zelo preprosta in uporabniku prijazna izkušnja. Uporabniki enostavno prenesejo aplikacijo GreenGo na svoje mobilne naprave, ki je na voljo tako za Android kot tudi iOS operacijske sisteme. Plačilo za storitve pa se enostavno izvede s plačilnimi karticami Maestro, Visa ali Mastercard.

Prednosti izposoje vozil GreenGo:

 • Enostaven postopek registracije brez potrebe po obisku fizične poslovalnice.
 • Brez začetnih stroškov ali vstopnine.
 • Ni potrebe po plačilu zavarovanja za avtomobilsko odgovornost.
 • Električna vozila z večjim dosegom.
 • Ugodni najemni pogoji.

Skupna raba vozil ali "car sharing" predstavlja cenovno ugodno ter trajnostno rešitev

Osnovni cilj zelenih mobilnih rešitev družbe GreenGo je zagotavljanje okolju prijaznejše mobilnosti, ki spodbuja prebivalce Kranja, Logatca, Trzina in Ljubljane k združevanju moči pri rabi vozil (car sharing). Souporaba vozil omogoča zmanjšanje skupnega števila potrebnih vozil v gospodinjstvih, s tem pa prispeva k zmanjševanju ogljičnega odtisa. Hkrati pa naslavlja težave s parkiranjem ter visokimi stroški lastništva osebnega vozila.

Raziskave kažejo, da posamezno lastniško vozilo povprečno več kot 90 odstotkov svojega časa miruje, kar poleg obremenjujočih stroškov zavarovanja, vzdrževanja in goriva, prinaša tudi negativne vplive na okolje.

Prednosti sistema souporabe vozil:

 • Zmanjšuje potrebo po več vozilih v istem gospodinjstvu,
 • omogoča kratkotrajno izposojo vozila,
 • plačilo temelji na dejanski porabi in prevoženih kilometrih,
 • brez stroškov parkirnine v mestnih središčih,
 • olajšuje finančno breme in skrbi povezane z lastništvom vozil,
 • spodbuja trajnostne pristope k prevozom.

 

Preizkusite in se zapeljite z GreenGo!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?