SP v biatlonu na T-2

Svetovno prvenstvo v biatlonu se vrača na slovenska tla. Spremljali ga boste lahko med 10. in 21. februarjem na programu SLO 2 HD.

Si želite navijati za naše športnike, vendar vas skrbi, da bo na sporedu tekma ravno takrat, ko ne boste imeli časa? Preverite nabor storitev, ki vam jih ponuja T-2 televizija.

Uporabite snemalnik, s katerim lahko zajamete tako vse treninge, kot tudi tekme  v moškem šprintu, štafete ali zasledovalno tekmo v ženski kategoriji. Vsebine pa si ogledate kadarkoli in tudi kjerkoli na aplikaciji tv2go.

Vklopite opomnik, ki vas opozori na prihajajočo tekmo, tudi na vašem mobilnem telefonu, če imate nameščeno tv2go.

Vsi T-2 uporabniki, ki imate naročen časovni zamik, pa si lahko tekme ogledate s 7 dnevnim (168h) zamikom. Ne pozabite tudi na »top dogodke« s katerimi lahko preverite le vrhunce tekem.

Če še nimate naročenega časovnega zamika, preverite ugodno ponudbo v T-2 Klubu.

Ne zamudite navijati za naše najboljše!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?