Spodbujajmo naše hokejiste

Lansko leto smo z družbo Telesat sklenili pogodbo o odkupu omrežja kabelsko komunikacijskega sistema na Jesenicah. Z željo po vključitvi v lokalno okolje in prepoznavnosti kot operater, ki zagotavlja hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve ter s tem povezano čim boljšo uporabniško izkušnjo, smo postali ponosni sponzor jeseniškega hokejskega kluba Acroni Jesenice.

Danes smo jih tudi obiskali na prvi novinarski konferenci, kjer so sodelovali predsednik HDD SIJ Acroni Jesenice mag. Peter Bohinc, poslovni direktor Anže Pogačar, športni direktor Marcel Rodman, igralec Andrej Tavželj in vratar Žan Us.

Predstavili so nas kot novega sponzorja, ogledali pa smo si tudi del treninga in se tik ob ledeni ploskvi družili z igralci.

Želimo jim veliko uspehov na nadaljnjih tekmah.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?