Spodbujajmo naše odbojkarice

Tudi letos bo v Ljubljani med 1. in 4. avgustom potekal turnir odbojke na mivki (Ljubljana Beach Volleyball), ki bo v sam center mesta pripeljal plažo, vročo mivko, vrhunsko odbojko in obilo zabave. Letos pa bo prisotna tudi ekipa T-2, saj sponzoriramo slovenske dvojice Lovšin Nino in Tajdo, Zdešar Nino in Bulc Katarino, Špoljarič Zalo in Žužek Lano, ki so članice Športnega parka Ludus, Črnuče.

Poleg omenjenega turnirja so trenutno odbojkarice v polnem zagonu. Že prihajajoči vikend se bodo pomerile na turnirju v Mežici, med 31.7. in 1.8. pa se bodo udeležile mednarodnega turnirja v Umagu.

Cilji deklet so veliki, zato tudi pridno trenirajo. Želimo jim veliko sreče in vas vabimo, da skupaj navijamo za dobro uvrstitev naših tekmovalk.

Za več vsebin lahko spremljate naš Instagram profil, kjer bomo objavljali utrinke iz tekmovanja.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?