#spoznajT2 – Pomoč 24/7, tudi za novo leto

V zadnji izobraževalni minuti akcije #spoznajT2 bomo okronali zaposlene meseca. Pri velikem številu zaposlenih na T-2 je izbor lahko težek in nehvaležen, a smo za ta mesec le uspeli priti do konsenza.

Odločili smo se, da tokratni naziv zaposlenega meseca podelimo kar dvema zaposlenima. To sta Sara in Marko iz klicnega centra, ki sta najdaljšo noč preživela na delovnem mestu in nudila pomoč strankam tudi, ko smo drugi z najbližjimi slavili vstop v leto 2019.

Ste mislili, da sta se zabavala? No, če je delo s strankami zabava, potem sta se, saj sta v 8 urah skupaj sprejela okoli 100 klicev.

Seveda ste stranke naš največji zaklad in pomoč 24/7 je najmanj, kar vam lahko ponudimo. Sara in Marko sta ob tem povedala, da ju naziv veseli, a bosta prihodnje leto vroči stol rajši prepustila drugemu »dvojčku«.

Na našem Instagramu (@tedvanet), kjer se pod ključnikom #spoznajT2 v borbi za Xiaomi Mi 8 PRO še vedno zbirajo najboljše fotografije, je vedno bolj vroče. Pohitite, časa imate do 21.1. do druge ure popoldne.

Za učenjake, ki računate na naš nenapovedan kviz 18. januarja in 1-letno brezplačno naročnino na Oranžni paket po vaši izbiri, pa predlagamo, da si na naših družbenih omrežjih Facebook, Youtube in Instagram ogledate vse videe, kjer se nahajajo odgovori na vprašanja.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?