#spoznajT2 - Razkrivamo prvi namig

Naša akcija #spoznajT2 je že v polnem pogonu, danes pa začenjamo še s pripravami na veliki kviz, ki ga boste med 18. in 22. januarjem v borbi za 1-letno brezplačno naročnino na Oranžni paket po izbiri, reševali naročniki in nenaročniki T-2.

Na našem Instagram profilu @tedvanet si že lahko ogledate prve učne posnetke s Filipom in Blažem ter spoznate, kateri je njun najljubši T-2 oranžni paket. Danes v igro vstopamo tudi sami in razkrivamo našo najljubšo aplikacijo, barvo, na kaj smo alergični in še več.

Svetujemo, da naredite zapiske, saj se zna kakšno vprašanje pojaviti tudi v finalnem kvizu, ki vam prinaša do več kot 800 € letnega prihranka.

V prihodnjih dneh bomo na naših družbenih omrežjih puščali še ostale namige in spoznali nepogrešljive sodelavce. Bodite z nami, morda se splača!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?