#spoznajT2 – Strah pred poletnimi nevihtami

Bitka za Xiaomi Mi 8 PRO na Instagramu se zaostruje, mi pa se znova oglašamo z minuto za učenje za nenapovedani izpit med 18. in 22. januarjem, kjer se boste tisti, ki boste na vsa 3 vprašanja odgovorili pravilno, potegovali za eno leto brezplačne naročnine na Oranžni paket po izbiri.

Danes se bomo ustavili pri zabavni rubriki, ki smo jo odprli prejšnji teden, kjer smo skupaj s FB Acrobatics odgovarjali na hitra vprašanja. Ugotovili smo, da imamo oboji strah – mi pred poletnimi nevihtami, Tedva modela pa pred neuspehom in neuresničitvijo talenta.

Tabelo prilagamo še enkrat, nikoli ne veste, morda vam pride prav med izpitom.

»Strela, strela bela, nam 100 modemov je vzela«

Kaj pomeni strah pred poletnimi nevihtami? Radi si mislimo, da smo vsemogočni, a včasih se mati narava ne strinja. Največkrat je to med poletnimi nevihtami, ko vsi zaposleni na T-2 prekrižamo prste in upamo, da so naročniki iz električnega napajanja izklopili: najprej lastne naprave, a seveda tudi naše oziroma, da so jih že prej zavarovali s prenapetostno zaščito.

Večkrat na sedežu firme na Verovškovi ob udarih strel, ki jih vidimo ob pogledu proti Šiški nemočno strmimo in ugibamo koliko modemov je »skurilo«. Kaj smo želeli s tem povedati? Da je do poletja še dolgo, s tem pa tudi še dovolj časa za ustrezno preventivo. Če pa se vseeno pripeti najslabši scenariji, so naše ekipe prijaznih in usposobljenih tehnikov vselej v pripravljenosti, da vas odrešijo muk in kar se da hitro zamenjajo opremo.

Želite izvedeti še več? Sledite nam na Facebook in Instagram profilu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?