Sprememba cen in pogojev mednarodnih storitev telefonije

S 15. 05. 2019 se bo na podlagi Uredbe (EU) 2015/2120, ki predpisuje cenovno omejitev maloprodajnih cen klicev in SMS-ov znotraj EU, znižala cena za glasovne mednarodne klice in SMS sporočila iz Slovenije, ki se zaključujejo v kateri od drugih držav EU/EEA območja.

V skladu z uredbo se v ceniku mednarodne telefonije za klice v stacionarna omrežja (veljavnem od 1.3.2018), države Estonija, Litva in Latvija prestavijo iz 4. v 2. cono.

V ceniku mednarodne telefonije za klice v mobilna omrežja (veljavnem od 1.9.2018), se države Estonija, Litva in Latvija prestavijo iz 3. v 1. cono, države Bolgarija, Francija, Lihtenštajn, Nizozemska, Španija in Velika Britanija pa iz 2. v 1. cono.  

Cena poslanega SMS sporočila (poslanega iz Slovenije v državo EU/EEA območja) se spremeni iz 0,15 EUR z DDV na 0,07 EUR z DDV.

Za dodatne informacije in pojasnila v zvezi s spremembo smo na voljo na številki 064 064 064 ali na info@t-2.com.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?