Sprememba cenika masovnega pošiljanja SMS sporočil

Uporabnike obveščamo, da s 1. 6. 2024, spreminjamo cenik storitve masovnega pošiljanja SMS sporočil za naročnike.

Pri storitvi masovnega pošiljanja SMS v tujino je prišlo do spremembe veleprodajne cene, zato dvigujemo ceno za postavki: 

  • poslano SMS sporočilo s strani mednarodnega podjetja v druga slovenska mobilna omrežja
  • poslano SMS sporočilo v tujino (ne glede na izvor podjetja).

Novi cenik:

Storitev masovnega pošiljanja SMS sporočil Stara cena (brez DDV) Nova cena z dnem 1. 6. 2024 (brez DDV)
Cena poslanega SMS sporočila s strani mednarodnega podjetja v druga slovenska mobilna omrežja 0,0715 € 0,0815 €
Cena poslanega SMS sporočila v tujino (ne glede na izvor podjetja) 0,0715 € 0,0815 €

V primeru, da potrebujete dodatne informacije nam pišite na info@t-2.net, ali pa nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 064 064 064. Z veseljem vam bomo pomagali.

*Naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in ki se s spremembami ne strinjajo, imajo v skladu s prvim odstavkom 192. člena ZEKom-2 pravico v roku 60 dni od prejema obvestila odstopiti od naročniške pogodbe brez plačila kakršnihkoli dodatnih stroškov (na primer stroškov prekinitve naročniškega razmerja oziroma drugih administrativnih stroškov, pogodbenih kazni, zneskov prejetih ugodnosti ali drugih dogovorjenih nadomestil), pri čemer pa morajo poravnati zapadle in neplačane obveznosti. Če se naročniki odločijo obdržati prejeto terminalsko opremo, so v primeru odstopa od naročniške pogodbe dolžni plačati tudi nadomestilo za terminalsko opremo, ki so jo prejeli po akcijski ceni. Če se odločijo, da bodo operaterju terminalsko opremo vrnili, jo lahko vrnejo v stanju, v kakršnem jim je bila izročena, ob upoštevanju njene normalne rabe. V tem primeru so operaterju dolžni plačati uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, operater pa jim bo vrnil kupnino. Več informacij lahko dobite na telefonski številki 064 064 064 ali v naših poslovalnicah. 

Celotno obvestilo, ki si ga lahko shranite, je na voljo tudi za prenos v pdf obliki. Ogledate si ga lahko tukaj.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?