Sprememba o obdelavi osebnih podatkov, 24. 1. 2021

Naročnike obveščamo, da bo z dnem 24. 1. 2021 stopil v veljavo nekoliko spremenjen dokument, ki opredeljuje obdelavo osebnih podatkov naročnikov in drugih posameznikov, katerih upravljavec je naša družba. Dokument bo po novem poimenovan »Informacije o obdelavi osebnih podatkov«, saj je njegov namen obveščanje posameznikov o obdelavi osebnih podatkov. Sama vsebina dokumenta se spreminja le v manjšem delu, in sicer so na nekaterih delih spremenjene in dopolnjene definicije pojmov, na drugih delih pa so opredeljeni nekateri novi segmenti obdelave osebnih podatkov, ki so rezultat razvoja storitev naše družbe. Povezava do spremenjenega dokumenta se nahaja na tej povezavi.

 

Obvestila

Brezstična prevzemna mesta

Obveščamo vas, da smo v času zaprtja naših poslovalnic, ponovno organizirali brezstična prevzemna mesta. Na spodnjih lokacijah lahko prevzamete ali oddate izdelke in opremo, lahko vam uredimo tudi spremembo ali nadgradnjo storitev. Prosimo vas, da pred obiskom pokličete na telefonsko številko posameznega prevzemnega mesta.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?