Z letom 2022 povečujemo količine podatkovnega prenosa v EU na mobilnih paketih

T-2 mobilni paketi bodo z novim letom vsebovali več podatkovnega prenosa v državah Evropske unije kot doslej. Dvig količin boste opazili tako pri mobilnih paketih Oranžni, kot tudi pri podatkovnih mobilnih paketih.

Skladno z Uredbo (EU) št. 2017/920, se bo z dnem 1. 1. 2022 spremenila veleprodajna medoperaterska cena za prenos podatkov v EU gostovanju, ki bo po novem znašala 2,50 EUR/GB (brez DDV). Posledično se bo pri paketih z odprtim prenosom podatkov zvišala količina prenosa podatkov v EU gostovanju. Nove količine podatkovnega prenosa, ki jih bo znotraj zakupljenih količin prenosa podatkov uporabnik lahko koristil v gostovanju EU, si lahko ogledate v spodnji tabeli. Prav tako se bo znižala cena pribitka prenosa podatkov v EU gostovanju, in sicer z obstoječih 3,66 EUR/GB (z DDV) na 3,05 EUR/GB (z DDV).
 
Pogoje uporabe mobilnih paketov in uporabe enot in politiko poštene uporabe si lahko ogledate tukaj.

Sprememba podatkovnega prenosa v mobilnih paketih:

Mobilni paket Podatkovni prenos v EU 2021 Podatkovni prenos v EU 2022
Oranžni Mini 1 GB 1 GB
Oranžni Midi 6 GB 7 GB
Oranžni Maxi 10 GB 13 GB

Sprememba podatkovnega prometa v podatkovnih paketih:

Podatkovni paket Podatkovni prenos v EU 2021 Podatkovni prenos v EU 2022
Podatkovni Mini 500 MB 500 MB
Podatkovni Maxi 9 GB 10 GB
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?