Spremembe splošnih pogojev poslovanja

Naročnike obveščamo, da je bil v Uradnem listu RS, št. 130/22 z dne 11.10.2022 objavljen novi Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot-1), ki se bo pričel uporabljati 26. 1. 2023. Dne 11. 10. 2022 je bil v Uradnem listu RS, št. 130/2022 objavljen tudi novi Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-2), ki je pričel veljati 10. 11. 2022. Splošne pogoje moramo operaterji prilagoditi določbam novega ZEKom-2 v devetih mesecih po njegovi uveljavitvi, o čemer smo naročnike obvestili z novico dne 9. 11. 2022. 

Z namenom prilagoditve poslovanja novemu ZVPot-1 in ZEKom-2 smo spremenili nekatere določbe Splošnih pogojev poslovanja za sklepanje pogodb na daljavo in pogodb, ki se sklepajo izven poslovnih prostorov ter nekatere določbe Splošnih pogojev poslovanja T-2 Kluba. Spremenjeni splošni pogoji pričnejo veljati 26. 1. 2023

Glavna novost, ki jo prinašajo novi splošni pogoji, je pravica potrošnikov za uveljavljanje zahtevkov v primeru neskladnosti blaga, storitve ali digitalne vsebine. Od 26. 1. 2023 dalje zahtevkov v zvezi z garancijo ne bo več mogoče uveljavljati neposredno pri T-2, ampak se bo potrebno s tem v zvezi obrniti na pooblaščenega zastopnika za garancijo posameznega proizvajalca.

Besedili novih splošnih pogojev v pdf. obliki sta dostopni na povezavi:

S celotnim besedilom novega ZVPot-1 se lahko seznanite na povezavi:

https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina?urlid=2022130&stevilka=3083

Več informacij v zvezi z novimi splošnimi pogoji lahko dobite na telefonski številki 064 064 064 ali v naših poslovalnicah. Pred pričetkom veljave novega ZVPot-1 in spremenjenih splošnih pogojev bo T-2 na spletni strani in prodajnih mestih objavil dodatne koristne informacije za naročnike v zvezi s spremembami.

Celotno obvestilo, ki si ga lahko shranite, je na voljo tudi za prenos v pdf obliki. Ogledate si ga lahko tukaj.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?