Spremenjeni delovni čas T-2 poslovalnic in pooblaščenih prodajnih mest

Obveščamo vas, da med 1. in 11. aprilom 2021, zaradi trenutnih ukrepov, spreminjamo delovni čas T-2 poslovalnic. V zmanjšanem obsegu bodo delovala tudi pooblaščena prodajna mesta v naši posredniški mreži.

Vse odprte poslovalnice in delovni časi bodo ažurno objavljeni na https://www.t-2.net/poslovalnice.

Na naših prodajnih mestih lahko še vedno sklenete nova naročniška razmerja, prevzamete ali oddate izdelke in opremo, lahko pa vam uredimo tudi spremembo ali nadgradnjo storitev.

V skrbi za varnost in zaščito strank ter tudi naših zaposlenih v T-2 upoštevamo vse ukrepe za zaščito na prodajnih mestih v času epidemije koronavirusa COVID-19 in poskrbimo za redno tedensko testiranje naših zaposlenih.

Prosimo vas, da skupaj pazimo na naše zdravje in da ob obisku poslovalnice upoštevate predpisane preventivne ukrepe.

Preverite delovne čase in nas obiščite.

Se vidimo!

Vaš T-2

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?