Ste pripravljeni na maraton grozljivk?

Za letošnjo noč čarovnic smo pripravili nabor filmov, ki znajo do kosti pretresti tudi največje ljubitelje grozljivk. Ste pripravljeni na maraton grozljivih, pošastnih in šokantnih vsebin?

RESIDENT EVIL: DEGENERATION (2002)- NEVIDNO ZLO, PROPAD, IMDB: 6,7/10, T2 videoteka

Nevidno zlo je znanstvenofantastična grozljivka iz leta 2002, delo filmskega režiserja Paula W. S. Andersona.  Zgodba govori o skupini specialcev, ki morajo v podzemnem laboratoriju izklopiti morilski računalniški program. V ospredju zgodbe je Claire Redfield, ki je postala članica organizacije Rešitelji Zemlje in pomaga iskati ter reševati žrtve kemičnih in bioloških napadov. Med raziskovanjem ugotovijo, da so se vsi zaposleni v laboratoriju spremenili v krvoločne žive mrtvece.

THE AMITYVILLE HORROR (2005) - AMITYVILLE: HIŠA GROZE, IMDB 6,0/10, Videoteka Pickbox

Družina Lutz si ob vselitvi v novo hišo ne dela preveč skrbi, da so njeni prejšnji lastniki končali svoje življenje na zelo krut in krvav način. Toda kmalu ugotovijo, da se v hiši dogajajo zelo nenavadne reči, ki od strašljivih glasov in nerazložljivih premikov predmetov prerastejo v prikaze grozljivo iznakaženih ljudi. Za pomoč zaprosijo lokalnega duhovnika, ki pa jim lahko pove le to, da morajo hišo čimprej zapustiti. Jim bo uspelo zbežati?

SINISTER 2 (2015) - POGUBA 2, IMDB 5,3/10, Videoteka VOYO

Po krvavi smrti družine, ki je po vselitvi v staro hišo odkrila posnetke podobnih krutih umorov, srhljivo poslopje dobi nove stanovalce. Novega doma se tokrat veseli zaščitniška mama in njena 9-letna sinova dvojčka, toda kmalu so priča nerazložljivim in zelo srhljivim dogodkom. Med raziskovanjem zgodovine hiše spoznajo, da jim po življenju strežejo demonske sile, ki krvavo hrepenijo po novih žrtvah. Soočeni z neverjetno grozo počasi ugotavljajo, da se utegnejo temačne sile polastiti njihovih teles in tako izvršiti grozljivo poslanstvo.

LIKE, SHARE, FOLLOW (2017) – VŠEČKAJ, DELI, SLEDI, IMDB 5,2/10, HBO

Napeta zgodba govori o nevarnostih digitalne dobe in tveganju pri objavi svojega življenja na spletu. Garrett je zvezda z YouTuba, obsedena oboževalka in zalezovalka pa želi za vsako ceno osebno spoznati svojega vzornika. Ko začneta romantično razmerje, se mora vpraševati, ali je odpiranje svojega življenja tujcem na spletu vabilo v skupno življenje ali zalezovanje, obsedenost in norost.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?