Svetovno prvenstvo v rokometu na Areni Sport

Ljubitelji športa boste lahko na programu Arena Sport spremljali svetovno prvenstvo v moškem rokometu, ki bo potekalo od 13. do 31. januarja 2021 v Egiptu.

Za gledalce so na Areni Sport pripravili zanimiv, poučen in zabaven spremljevalni program ter prenose tekem v živo iz različnih lokacij po Egiptu. Seveda se najbolj veselimo nastopov slovenske reprezentance.

Ob tej priložnosti se jim bo kot posebni strokovni sodelavec pridružil Luka Žvižej, nekdanji reprezentant, olimpijec in najboljši strelec v zgodovini Slovenije. Pomagal bo kot strokovni komentator, moderator različnih rubrik in povezovalec z reprezentanti v Egiptu. Analizo strategije Slovenije in njenih nasprotnikov bo pred kamero razdelal izvrstni rokometni trener Branko Tamše. Pripravljajo pa še bogat spremljevalni program z aktualnimi in nekdanjimi reprezentanti, da bodo o njih in o rokometu gledalci lahko izvedeli čim več. Strokovno ekipo na svetovnem prvnestvu bo zaokrožil še Gregor Cvijič, poznan glas naših prenosov rokometne lige prvakov.

Egipt 2021

Letošnje svetovno prvenstvo je razširjeno s 24 na 32 reprezentanc, Slovenija pa prvenstvo začenja v skupini H z Rusijo, Belorusijo in Južno Korejo. Polfinale je na sporedu v petek, 29. januarja, tekmi za 3. mesto in finale pa v nedeljo, 31. januarja.

Naslov prvakov branijo Danci, velika pričakovanja pa ima tudi slovenska reprezentanca, ki jo bomo z veseljem spremljali na poti, z upanjem na nov velik uspeh slovenskih športnikov. Vsekakor lahko pričakujemo zares vrhunski rokomet, ki bo pred televizijske ekrane privabil veliko število gledalcev.

Držimo pesti za naše rokometaše!

Novosti

Top model meseca julija - LG K51s

Nastopilo je poletje in po napovedih sodeč, nam vročine ne bo manjkalo. Za osvežitev smo pripravili nov TOP model meseca – LG K51s, ki je na globalni trg prišel šele konec letošnjega aprila. Telefon se ponaša z lastnostmi, ki jih zadnje čase iščemo pri nakupu novega modela - z dobro baterijo, ogromnim zaslonom in s kar štirimi kamerami.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?