T-2 Božički že pridno na delu

Kot smo že napovedali, smo se Tedvajevci letos zavzeli, da bomo veseli december obarvali dobrodelno. V okviru akcije T-2 življenje je tako za nami prva uspešno opravljena naloga, saj smo v okviru akcije Božiček za en dan poskrbeli, da bodo darila prejeli tudi tisti, ki tega morda ne pričakujejo.

Tako smo včeraj zagrizli v delo in se odpravili na teren. Organizirali smo prevoz daril iz zbirnih mest v centralno Božičkovo skladišče, kjer se že kopičijo pisane škatle presenečenj. Organizatorju smo predali tudi donacijo za pomoč pri dopolnjevanju daril.

Danes smo se zgodaj odpravili še po preostala darila, proti popoldnevu pa jih bomo razvrstili in pomagali pri preverjanju vsebine, da bo vse tako, kot mora biti. Naši kombiji se že polnijo in komaj čakamo, da darila pridejo v prave roke.

Zabava

Praznični december v objemu vašega doma

Čeprav leto 2020 zaključujemo v popolnoma novem in drugačnem vsakdanu, je december tisti mesec, ko si vzamemo čas zase in za svoje bližnje, ko nas obiščejo trije dobri možje in ko v kuhinjah zadiši po sveže pečenih piškotih ter drugih dobrotah.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?