T-2 in F&B Acrobatics je združila dobrodelnost

Filip Kržišnik in Blaž Slanič, znana kot F&B Acrobatics in po novem tudi kot T-2 modela, smo ujeli pred treningom v športnem centru Gib. V kratkem pogovoru sta nam zaupala več o sebi in zakaj sploh sodelovanje s T-2.

29-letni Ptujčan Blaž, ki ima nekaj let in nekaj kilogramov več od gibčnega in vselej nasmejanega Filipa, je diplomant Športne fakultete v Ljubljani in se v prostem času rad ukvarja z žongliranjem. Ob tem v smehu dodaja, da je pri žongliranju navada, da stvari padajo po tleh in se ga Filip še dobro drži.

Če je Štajerski del F&B Acrobatics raje na tleh, je Ljubljančan Filip tisti del dueta, ki je raje v zraku in mu jezik teče kot namazan. Na zadnje smo to lahko videli na programu SLO 1 v oddaji Kdo bi vedel, kjer je blestel v paru z Urško Vučak Markež.

Skupni imenovalec je življenje

Fanta že 4 leta dnevno združujejo treningi in nastopi, ki se jih v 1 letu nabere tudi več kot 300. Na vprašanje, če kdaj »zaškripa«, Blaž odgovarja: »Skupaj nama je super predvsem zato, ker lahko vedno uspehe in veselje deliva z nekom. Veva, da imava ob sebi vedno nekoga, ki mu lahko zaupava 24/7.«

Da veselje in dobroto rada širita tudi med druge, sta dokazala jeseni leta 2017, ko sta v lastni oddaji Dan za življenje gostila znane Slovence in z njihovo pomočjo zbrala slabih 10.000 € za URI Soča.

Za sodelovanje s T-2 ju je navdahnila dobrodelna akcija T2življenje, kjer smo lani ZD dr. Adolfa Drolca v Mariboru podarili reševalni motor. Fanta sta tudi sama motorista in vsako leto za »bikerje« pripravita trening moči in stabilizacije ter jih s tem pripravljata na nepredvidljive situacije.

Naročnike T-2 obdarila že pred novim letom

T-2 modela sta v svoji prvi akciji že pred zaključkom leta naše naročnike obdarila z odklenjenimi programi za božične in novoletne praznike. Tokrat bomo šli skupaj še korak dlje. Pred pragom je akcija #spoznajT2.

Želite ostati na tekočem? Vabljeni na naš Facebook in Instagram profil (@tedvanet), kjer boste dobivali namige za sodelovanje v nagradni igri.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?