26 Mar 2018

T-2 Klub tudi letos za družine v stiski - pomagajte z darovanjem točk

Tudi letos vas vabimo, da nam pomagate uresničiti želje tistih družin, ki so se zaradi nezavidljivega finančnega položaja znašle v hudi socialni stiski. Z vašo podporo jim bomo skupaj z vami, člani T-2 Kluba, v družbi T-2 zagotovili enoleten brezplačen dostop do interneta.

S klikom na izbrano število točk, ki ga želite nameniti družini, lahko pomagate, da bomo lahko razveselili čim več družin.

Za celoletno brezplačno uporabo T-2 interneta zbiramo za vsako družino po 30.000 klubskih točk, število vseh podarjenih točk za našo skupno akcijo pa lahko sproti spremljate na spletni strani T-2 Kluba. Zdaj že naša tradicionalna akcija za družine tudi letos poteka pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, svojo dobrodelnost pa lahko izkažete do 31. 4. 2018.

Dobrodelnost nas povezuje! Sodelujte tudi vi!

 

*Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, ki jo vodi Anita Ogulin, organizirano skrbi za zbiranje sredstev za humanitarno pomoč družinam v stiski in daje še drugo podporo staršem in otrokom, ki potrebujejo materialno, finančno in psihosocialno pomoč. Od leta 2010 je pri nas ZPM prepoznana zlasti po vseslovenskem projektu Botrstvo v Sloveniji, s katerim želi čim več otrokom omogočiti zdrav razvoj in doseganje življenjskih ciljev.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam