T-2 Klub tudi na televizijskih sprejemnikih

Vstopite v novo ero trgovine. T-2 Klub je odslej na voljo tudi na televiziji!

Kot prvi ponudnik v Sloveniji, vam predstavljamo novo inovativno rešitev, s katero bomo tako zasebnim kot poslovnim uporabnikom približali in tudi olajšali nakupe v bogato založeni klubski spletni trgovini, v kateri je članom na voljo več kot 3000 izdelkov v 17 prodajnih kategorijah.

Vstop v e-trgovino omogoča TV vmesnik, uporabniki pa za potrditev nakupa potrebujejo le daljinski upravljalnik. Naročanje izdelkov in storitev, ki so v T-2 Klubu na voljo po ugodnih cenah, je hitro in povsem enostavno, člani pa lahko izkoristite tudi možnost obročnega odplačevanja, saj omogočamo nakup tudi do 36 mesečnih obrokov.

Članom T-2 Kluba so tako tudi preko televizije na voljo storitve in številni izdelki s področja telefonije, računalništva ter avdio, foto in video opreme, športne in opreme za prosti čas, pa tudi izdelki bele tehnike ter drugi izdelki za dom in vrt, izdelki za otroke, oblačila ter drugi izdelki za zdravje in osebno nego. Z nakupi v T-2 Klubu in pridobljenimi točkami zvestobe si lahko člani znižajo tudi svoj mesečni račun za T-2 storitve.   

Več o aplikaciji T-2 Klub TV lahko preberete tukaj: https://www.t-2.net/t-2-klub-tv

Želimo vam prijetno nakupovanje!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?