T-2 in Rotalab v lansiranje blagovne znamke GreenGO

Ljubljana, 9. maj 2019 – Družba T-2 je danes z dokapitalizacijo družbe Rotalab, d. o. o., vstopila v lastništvo tega startup podjetja. Rotalab, ki je nastal v okviru slovenske platforme zelene mobilnosti EDISON, je osredotočen na inženiring celovitih rešitev in uvajanja novih poslovnih, ekonomskih in socialnih modelov na področju zelene mobilnosti. Obe družbi sta tako skupaj sprejeli izziv napredka in bosta v prihodnjih dneh lansirali novo blagovno znamko celovite zelene mobilnosti GreenGo.

GreenGo predstavlja širok nabor naprednih rešitev in storitev, ki vključujejo vsa najsodobnejša električna prevozna sredstva (e-kolesa, e-skuterji, e-avtomobili, e-avtobusi in ostala), polnilno infrastrukturo in mobilno aplikacijo, ki jo lahko uporabljajo tako posamezniki, lokalne skupnosti ali podjetja. GreenGo predstavlja tudi pomemben in ključen del celovite rešitve za vzpostavitev pametnega mesta (Smart City digitalna platforma).

Družba T-2, katere platforma so najsodobnejše tehnologije, razvojno pa je usmerjena v konvergentno širokopasovnost in personalizirane interaktivne storitve, je že doslej vlagala veliko sredstev v razvoj novih idej in storitev. Po besedah mag. Jožeta Zrimška, člana poslovodstva T-2, gre v konkretnem primeru za sinergijo med obema podjetjema: »Na eni strani imamo specialnost Rotalaba z inženiringom celovitih rešitev zelene mobilnosti, dodana vrednost T-2 pa je njegova usmeritev v najsodobnejše IKT tehnologije, kar vse skupaj predstavlja skupno priložnost za uspešno implementacijo novih modelov zelene mobilnosti v prehodu v brezogljično družbo.«

Kot je ob današnjem podpisu pogodbe poudaril direktor Rotalaba mag. Jože Ban, vstop T-2 predstavlja prelomnico v razvoju podjetja, saj dobivajo strateškega partnerja, ki poleg svežega kapitala prinaša še številne komplementarne storitve in rešitve, ki jih uporabnik zelene mobilnosti pričakuje v najširšem pomenu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?