T-2 televizija: še več funkcij za boljšo uporabniško izkušnjo

Uporabnike IP televizije T-2 obveščamo, da smo nadgradili grafični vmesnik. Na ta način T-2 televizija postaja še bolj zanimiva, sama uporabniška izkušnja pa še boljša.

Spremembe na grafičnem vmesniku in aplikaciji T-2 TV za pametne naprave

Uporabniki si lahko preberete podroben opis tv vsebine, ki jo želite gledati. Prav tako lahko najdete opise serij in filmov v elektronskem programskem vodiču in videih na zahtevo.

V videotekah boste našli tudi logotip televizijskega ponudnika.

Pri posnetih vsebinah je sedaj prikazana tudi velikost datoteke v GB.

S tipko »iskalnik« se odpre globalni iskalnik, ob ponovnem pritisku pa se prikažejo zadnja iskanja. Če boste začeli vpisovati iskano besedo, se bodo med tipkanjem prikazali predlogi za iskalne pojme.

Če boste ob prižigu vmesnika naleteli na napako, boste s pritiskom na gumb »ponovno zaženi« izvedli ponovni zagon (aplikacija T-2 TV za pametne naprave)

Spremembe na spletni aplikaciji T-2 tv2go

V zgornji vrstici se prikaže meni, ki omogoča hitro navigacijo po straneh aplikacije. Prav tako smo prenovili prikaz videoteke, tudi odpiranje vsebin poteka hitreje.

Spremembe na aplikaciji T-2 tv2go za Android

Uporabniki android naprav imate sedaj možnost, da ob zaključku vsebine iz videoteke ali ob začetku odjavne špice, izberete predvajanje naslednje epizode.

Če vas ob gledanju zmoti telefonski klic, se predvajanje vsebine pavzira. Dodana je tudi možnost prikaza gesla ob vnašanju znakov.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?