T-2 TV: slovenski rokometaši na poti do olimpijskih iger

Le še nekaj dni nas loči do kvalifikacijskih tekem, kjer bodo naši rokometaši stopili na igrišče v upanju, da si zagotovijo četrti zaporedni nastop na poletnih olimpijskih igrah. Vse tekme, ki se bodo odvijale v Španiji, boste lahko spremljali na programih Planet TV na naši T-2 televiziji.

Oglejte si prenose kvalifikacijskih tekem v Parizu, ekskluzivno na programih Planet TV

Pred slovensko moško reprezentanco je nova priložnost za uvrstitev na največji športni dogodek, ki združuje vrhunske športnike iz celega sveta. Kvalifikacijske tekme se bodo odvijale med 14. in 17. marcem v Barceloni, spored pa je naslednji:

  • 14.3. ob 21.00 Rokomet:kvalifikacije za OI 2024: Slovenija - Brazilija
  • 15.3. ob 21.00 Rokomet: kvaliikacije za OI 2024: Španija - Slovenija
  • 17.3. ob 15.15 Rokomet: kvalifikacije za OI 2024: Slovenija - Bahrajn

Kvalifikacijska tekma proti Braziliji

Slovenski rokometaši se polni optimizma in upanja pripravljajo na razburljivo pot do olimpijskih iger v Parizu. Ne zamudite prve kvalifikacijske tekme, ki bo na sporedu že ta četrtek ob 21. uri na Planetu2 in pospremite našo ekipo do uvrstitve na olimpijske igre.

Navijajmo skupaj!

Zabava

MotoGP: Četrta dirka za VN Španije

Ne spreglejte napete dirke za Veliko nagrado Španije, ki jo lahko že ta vikend spremljate na naši T-2 televiziji.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?