T-2 v partnerstvu z vrhunsko športnico Glorio Kotnik

V družbi T-2 skladno s svojimi zastavljenimi poslovnimi cilji in vrednotami namenjamo veliko pozornosti športu, da bi ekipam ali posameznikom z našo  partnersko podporo izboljšali pogoje za treninge in doseganje vrhunskih rezultatov na njihovi športni poti. Med njimi je tudi naša odlična in talentirana deskarka na snegu Gloria Kotnik, ki je lani v paralelnem slalomu na zimskih olimpijskih igrah Sloveniji priborila bronasto medaljo.

Gregor Štampohar, ki je v T-2 kot član poslovodstva zadolžen za področje prodaje in marketinga, je odločitev za partnerstvo s perspektivno športnico, ki se začenja s to sezono,  utemeljil z besedami: "V podjetju T-2 smo se za sodelovanje z vrhunsko športnico Glorio Kotnik odločili iz več razlogov, ki so skladni s našimi poslovnimi cilji in vrednotami. Njena predanost, trdo delo in talent so nas prepričali, da želimo podpreti njeno nadaljnjo športno pot. Želimo ji omogočiti boljše pogoje za treninge, tekme in izpolnitev njenih športnih ciljev. Njen trud, vztrajnost in želja po doseganju vrhunskih rezultatov so v skladu s tem, kar cenimo in spodbujamo tudi v podjetju T-2. Kot del naše marketinške strategije verjamemo, da bo sodelovanje s perspektivno športnico, kot je Gloria, pomagalo okrepiti našo blagovno znamko in doseči širšo ciljno skupino, zlasti med športnimi navdušenci. Na ta način podpiramo tudi lokalno športno skupnost in spodbujamo mlade talente. S tem želimo nekaj vrniti družbi in prispevati k razvoju slovenskega športa. Sodelovanje z Glorio Kotnik je zato odločitev, ki je v skladu s našimi poslovnimi cilji, vrednotami in željo po spodbujanju talentov ter razvoju športa v Sloveniji. Prepričani smo, da bo koristilo tako njej, kot tudi našemu podjetju ter širši skupnosti."

Gloria Kotnik je naše podpore izjemno vesela in ne skriva navdušenja: "Prijazna podpora podjetja T-2 mi res veliko pomeni, saj je to zame dodatno priznanje in hkrati tudi potrditev mojega dosedanjega uspešnega dela. Veseli me, da so moji dosežki spoštovani in opaženi tudi v poslovnem svetu. Kot športnici mi to veliko pomeni, saj lahko sproščeno in nemoteno treniram in se pripravljam na velika tekmovanja, pri tem pa vem, da je ob meni nekdo, ki me podpira tako ob uspehih kot takrat, ko ne gre vse po načrtih. Veselim se našega skupnega sodelovanja in se družbi T-2 iz srca zahvaljujem za zaupanje."

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?