T-2 že osmo leto zapored operater z najbolj zadovoljnimi naročniki

Ponosni smo, da so nas uporabniki že osmič prepoznali kot operaterja z najbolj zadovoljnimi naročniki. Naročniki so prepoznali našo vrhunsko uporabniško podporo ter kakovostno ponudbo interneta, televizije in telefonije.

Zadovoljni uporabniki

Veseli smo, da se pri T-2 se lahko pohvalimo z največjim deležem naročnikov v Sloveniji, ki so svojega operaterja prepoznali kot tehnološko napredeno in inovativno podjetje, ki je hkrati tudi družbeno odgovorno in v splošnem prepoznano kot najbolj prijazen operater.

Dejstvo, da je med našimi naročniki najmanj tistih, ki razmišljajo o menjavi ponudnika nam predstavlja izjemno pohvalo za naše dosedanje delo, hkrati pa predstavlja tudi našo zavezo za nenehen razvoj in izboljšave v prihodnje.
 

Ob tej priložnosti je vodja Sektorja za upravljanje odnosov s strankami mag. Jure Dokl dodal: 

"Velik privilegij in zadovoljstvo je, ko večkrat zapored dosežeš prvo mesto v kateri koli kategoriji. Za moje področje dela je ta disciplina celostno zadovoljstvo strank. Indeks zadovoljstva strank (CSI) združuje rezultate ankete strank iz različnih poslovnih vidikov (podpora, ponudba, storitve), da ustvari en sam indeks zadovoljstva, ki celostno ponazori splošno zadovoljstvo strank. Navedene vrhunske rezultate dosegamo z marljivostjo in pozornostjo na pomembne podrobnosti v vseh stičnih točkah življenjskega cikla naših uporabnikov. Hkrati dajemo tudi zavezo, da bomo to, za njihovo zadovoljstvo, srčno počeli tudi v bodoče."

Zadovoljstvo s storitvami

Rezultati raziskave so pokazali, da so s ponujenimi storitvami najbolj zadovoljni uporabniki prav uporabniki T-2 storitev. Navdušujejo storitve televizije s širokim naborom TV programov z dodatnimi funkcijami, kot so časovni zamik, mobilna televizija T-2 tv2go v vseh državah EU in inovativne rešitve za pametne TV naprave z možnostjo gledanja tudi v 4K ločljivosti. V očeh uporabnikov pa so enako pomembne še internetne storitve, ki jih odlikujejo varne in zanesljive povezave. V T-2 vse to združujemo v svojem najbogatejšem in najzmogljivejšem paketu Oranžni Diamant, kjer ponujamo hitrosti kar do 750/150Mbit/s.

Skrb za naročnika

Prav posebno priznanje in potrditev, da delamo zares dobro pa nam predstavljajo rezultati s področja pomoči uporabnikom in tehnične podpore. Naši naročniki so najbolj zadovoljni z dostopnostjoodzivnostjo in prijaznostjo naših svetovalcev iz centra za pomoč uporabnikom ter tehnične podpore. Uporabniki T-2 cenijo tudi področji programa zvestobe z ugodnostmi za naročnike in primerno razmerje med ceno, ponudbo in kakovostjo paketov

Še niste naš naročnik? Pišite nam in se prepričajte o prijaznosti naših svetovalcev!

Kaj vam pri T-2 ponujamo?

Pri nas vam ponujamo številne različne telekomunikacijske pakete, med katerimi boste zagotovo našli popolnega za vas in vaše potrebe!

O raziskavi

Raziskavo, ki je potekala od 23. decembra 2021 do 11. januarja 2022 so v Episcentru izvedli v obliki spletne ankete. Sodelovali so uporabniki iz vseh slovenskih regij in vseh starostnih skupin, ki uporabljajo storitve enega izmed slovenskih ponudnikov telekomunikacijskih storitev. Z raziskavo so na trgu preverjali, kako dobro anketiranci poznajo slovenske operaterje ter kako jih prepoznavajo in povezujejo s posameznimi storitvami, kot so televizija, internet in telefonija. Ugotavljali so še, kakšna je stopnja naklonjenosti, zadovoljstva in zvestobe posameznemu operaterju ter kako uporabniki ocenjujejo njihove storitve, servis za pomoč uporabnikom in paketno ponudbo v razmerju med ceno in kakovostjo storitve. 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?