Teden komedije na T-2 TV

Začetek aprila bo potekal v znamenju smeha in zabave. Če se želite ob najboljših komedijah nasmejati tudi vi, ne spreglejte ponudbe, ki jo za vas pripravljamo v naši T-2 videoteki.

V T-2 videoteki smo za vas pripravili rubriko Teden komedije, ki bo postregla z naborom najboljših komedij. Izbrane komedije si boste med 1. in 7. aprilom lahko ogledali po izjemno ugodni ceni 1€ na posamezen ogled. Rezervirajte si svoj sedež na kavču in si oglejte svojo najljubšo komedijo.

Teden komedije v T-2 videoteki

Komedije za vsak okus

V našem izboru boste našli vrhunske komedije za vsak okus. Sprehodite se v leto 2555 in si privoščite ogled komedije Obiskovalec iz prihodnosti, ogled družinske komedije Sami doma, za vse romantične duše pa priporočamo ogled navdihujočih komedij Moj zmenek na slepo in Ljubezen po meri. V T-2 videoteki boste našli še komedije kot so Katastrofa, Nič ni večno, V prostem teku, Elektronska varuška in še mnogo drugih.

Prav tako smo v tem času za vas pripravili tudi širok nabor komedij, ki si ji lahko ogledate na kanalih, ki so del T-2 programskih shem. Filmske predloge najdete v kategoriji Teden komedije na vašem domačem zaslonu.

V hitrem tempu vsakdana si privoščite trenutek za sprostitev in zabavo v družbi naše T-2 TV. Želimo vam prijetno gledanje!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?