Spoznajte Titino, našo prijazno virtualno asistentko

Si želite hitrega odgovora na vprašanje ali takojšnje pomoči pri naših storitvah? Spoznajte našo visokotehnološko, napredno in prijazno virtualno asistentko Titino, ki bo poskrbela za še bolj prijazno in učinkovitejšo podporo našim uporabnikom, vse dni v tednu, 24 ur na dan. Titina deluje na podlagi umetne inteligence, ki črpa informacije in znanje naših svetovalcev. 

V sodelovanju s podjetjem 2Mobile smo razvili virtualno asistentko nove generacije in s tem stopili korak naprej v digitalni podpori strankam. Titina je tu za vas s ciljem, da vam prijazno pomaga pri vprašanjih o storitvah, paketih, ponudbah, plačilih računov in vam pomaga rešiti morebitne tehnične težave. Za še boljšo uporabniško izkušnjo, pa bo njena personalizirana podpora kmalu zagotovila še višjo raven pomoči, prilagojeno uporabnikom.

Ob tej priložnosti vodja Sektorja za upravljanje odnosov s strankami mag. Jure Dokl dodaja:

"S prenovljeno Titino je T-2 še bližje svojim uporabnikom na digitalnih kanalih, saj omogoča prijazno in vedno dostopno komunikacijo. Zavezani smo k uporabi najmodernejših tehnologij v korist naših strank, vse od napovedne do generativne umetne inteligence. S tem jim zagotavljamo vrhunsko uporabniško izkušnjo, ne glede na to, ali gre za priporočilo TV vsebin ali za odgovor na eno od standardnih vprašanj. Najbolj izkušeni sodelavci iz klicnega centra s svojim znanjem pomagajo pri usposabljanju umetne inteligence v podobi Titine in s tem svoje znanje uporabljajo tudi za izboljšanje uporabniške poti. Titina je tudi agentom v klicnem centru dobrodošla pomoč, saj prevzame večino pogostih vprašanj strank, kar odpravlja rutino odgovarjanja na ponavljajoča se vprašanja. Posledično so lahko zaposleni bolj osredotočeni na pristnejšo in prijaznejšo komunikacijo s strankami."

 

Titino lahko kot virtualno pogovorno asistentko že srečate na naši spletni strani https://www.t-2.net/, kjer vam je na voljo za vsa vprašanja. S Titino vam želimo ponuditi več kot le samo virtualno pomoč. Želimo, da postane vaša sopotnica, ki vam bo olajšala potovanje skozi pestro ponudbo naših storitev.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?