TOP model meseca aprila: Samsung Galaxy A22 5G

Telefon Samsung Galaxy A22 5G smo izbrali za TOP model meseca aprila. Ponuja prijetno zaobljeno obliko, sistem treh kamer in brezkončen zaslon, ki je ustvarjen z mislijo na vse s hitrimi prsti. Zmogljiva baterija pa vse prednosti zaokroži v odlično celoto. Novi Galaxy A22 5G prinaša zavidljive zmogljivosti po dostopni ceni v T-2 Klubu že od 8,25 € + 2000 točk.

Preprosta eleganca oblikovanja

Elegantna oblika pametnega telefona Galaxy A22 5G je sinonim za privlačen in moderen videz. Zaradi posebne teksture bo ohišje telefona prijetno zasijalo na svetlobi, po zaslugi zaobljenih robov pa je udoben za uporabo in omogoča preprosto krmiljenje po zaslonu. Na voljo je v vijolični, beli in črni barvi.

 

Ujemite nepozabne trenutke s trojno kamero

Sistem kamere z več objektivi na pametnem telefonu Galaxy A22 5G bo vaše nepozabne spomine shranil za vedno. Snemajte v visoki ločljivosti z glavno kamero, kot gledanja razširite z ultraširokokotno kamero, ostrino pa prilagajate z globinsko kamero. Na telefon so nameščene 4 kamere, od katerih je ena na sprednji in tri na hrbtni strani telefona:

Z glavno kamero lahko posnamete tekoče video posnetke in ostre fotografije. Ultraširokokotna kamera s 115-stopinjskim pogledom vidi svet podobno kot človeško oko in tako omogoča fotografiranje z boljšo perspektivo. Bokeh učinek prav tako pripomore k temu, da motiv resnično izstopa iz ozadja. Globinska kamera omogoča prilagoditev globine polja vaših fotografij. Z bokeh učinkom in sprednjo kamero boste lahko posneli še čudovite selfije, ki bodo resnično izstopali.

Odličen zaslon omogoča tekoče brskanje

Samsung Galaxy A22 5G odlikuje brezkončni U zaslon velikosti 16,72 cm (6,6 ''). S FHD+ zaslonom bodo vsakodnevne vsebine videti ostre, jasne in osupljive. S funkcijo Resnično tekoče je pogled tekoč ne glede na to, ali igrate igre ali brskate.

Shranite več in pospešite brskanje

Galaxy A22 5G združuje moč osemjedrnega procesorja in do 4 GB RAM-a za hitro in učinkovito zmogljivost. Uživajte v 128 GB notranjega pomnilnika, s pomočjo microSD kartice pa lahko dodate do 1 TB prostora za shranjevanje.

Zmogljiva baterija omogoča celodnevno delovanje

5000 mAh baterija daje več časa, da počnete to, kar vam je všeč – pretakanje in deljenje vsebin, igranje iger in še več. Umetna inteligenca za upravljanje moči zazna in se prilagodi vašim navadam uporabe mobilnega telefona za dolgotrajno moč. S 15-vatnim prilagodljivim hitrim polnjenjem bo pametni telefon Galaxy A22 5G nemudoma spet napolnjen.

Aprilski TOP model je na voljo v T-2 Klubu že od 8,25 € + 2000 točk.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?