Top model meseca februarja: Samsung Galaxy A31

V T-2 Klubu za zveste naročnike vsak mesec izberemo TOP MODEL meseca, ki ga lahko člani kupijo po posebej privlačni ceni. V ponudbo vključimo mobilne telefone in izdelke, ki po našem mnenju ponujajo pravo razmerje med kvaliteto in ceno izdelka, zato smo se tokrat ponovno odločili za Samsung Galaxy A31. Mobilni telefon, ki ponuja praktično vse, kar si želite, po dostopni ceni.

Neverjetni kinematografski zaslon

Zatopite se v velik, 16,3 cm (6,4 ") brezkončni U-zaslon Galaxy A31 telefona. Široko razmerje stranic zapolni zaslon z vsebino od roba do roba. Oglejte si svoje priljubljene videe, igre in pretakanje vsebin v živo na svetlem zaslonu FHD+ Super AMOLED.

Kljub ozki obliki ponuja vrhunsko delovanje

Tanek mobilni telefon, ki ponuja vse, kar si želite. Galaxy A31 z debelino 8,6 mm se odlično prilega vaši roki, njegova geometrična oblika pa zagotovo pritegne pozornost. Ozko ohišje v sebi skriva veliko 5000-mAh (tipično) baterijo. Na voljo je v prizmično črni, beli, modri ali rdeči barvi.

Neverjetni sistem štirih kamer, ki posnamejo več

48 MP glavno kamero z izjemno visoko ločljivostjo uporabite za jasne in čiste fotografije podnevi in ponoči. 123-stopinjska ultra širokokotna kamera z 8 MP ujame več. Nadgradite 5 MP makro kamero za izpopolnjene posnetke od blizu ter uporabite več učinkov sprotnega ostrenja na globinski kameri s 5 MP in tako vedno poudarite osrednji motiv.

Neverjetna maratonska baterija

Današnji način življenja zahteva telefon, ki zdrži dlje. S 5000 mAh (tipično)* baterijo imate dovolj moči za pretakanje vsebine, skupno rabo energije in igranje iger. In če je vaša baterija skoraj prazna, jo vključite in napolnite s funkcijo 15 W hitrega polnjenja.

Preverite ponudbo v T-2 Klubu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?