TOP model meseca julija: Huawei P smart 2021

TOP model meseca julija tokrat zastopa telefon Huawei P smart 2021 v katerega se boste zaljubili na prvi pogled.  Za popolno komunikacijo z vašimi najdražjimi smo tokrat pripravili komplet pametnega telefona s pametno uro Huawei Watch Fit in odličnimi bluetooth slušalkami Huawei FreeBuds 3i.

Ljubezen na prvi pogled

Izpopolnjena oblika in izvrstna kvaliteta izdelave pametnega telefona Huawei P smart 2021, v kombinaciji z zaobljenimi robovi ponuja udoben občutek v vaših rokah. Izbirate lahko med tremi dinamičnimi barvami, ki sijejo v svetlobi, zato se boste v telefon zaljubili že na prvi pogled.

Zajemite najboljši trenutek

Kamera z visoko ločljivostjo 48 MP bo zajela nepozabne trenutke v izjemno jasnih in barvitih podrobnostih. Ne glede na to, ali boste fotografirali spektakularne pokrajine ali osupljive portrete si boste lahko ogledali prav vse podrobnosti na posnetih fotografijah. Zahvaljujoč 120° ultra širokokotnemu objektivu boste lahko fotografirali veliko zgradbo v polnem pogledu ali vključili celo množico ljudi v eno samo fotografijo, ne da bi se premaknili nazaj. Super nočni način z inteligentnimi algoritmi AI omogočajo raziskovanje lepote vsakega trenutka, tudi v slabših svetlobnih pogojih. Ponoči boste brez truda posneli žive mestne prizore ali čudovite portrete.

Na telefon je nameščenih pet kamer, od katerih je ena na sprednji in štiri na hrbtni strani telefona:

  • Standardna glavna kamera: 48 MP
  • Ultra širokokotna kamera: 8 MP
  • Globinska kamera: 2 MP
  • Makro kamera: 2 MP
  • Selfi kamera: 8 MP

Vidite širše in bolje

Huawei P smart 2021 se ponaša s 6,67-palčnim zaslonom z ločljivostjo FHD+. Izjemno razmerje med zaslonom in ohišjem telefona P smart 2021 znaša kar 90,3 %. in zagotavlja širši ter boljši pogled na zaslon. Sprednja kamera je vdelana na sredino zgornjega dela zaslona in zagotavlja optimalno uporabniško izkušnjo z minimalnimi motnjami.

Odklenjen v trenutku

V gumb za vklop je vgrajen čitalec prstnih odtisov, kar zagotavlja dodatno udobje in varnost. Nežno se dotaknite gumba ob strani ter v le delčku sekunde zbudite in odklenete telefon.

Pametni posnetek zaslona

Preprosto dvakrat potrkajte po zaslonu s členkom, da naredite posnetek zaslona, lahko zajemite tudi le del zaslona. Prav tako lahko s členkom potrkate po zaslonu in narišete "S", da naredite drsni posnetek zaslona.

Brez kompromisov pri shranjevanju

4GB delovnega pomnilnika omogoča, da lahko hkrati zaženete več aplikacij in tekoče preklapljate med njimi, medtem ko vam 128GB notranjega pomnilnika prinaša veliko prostora za shranjevanje vseh vaših najljubših videoposnetkov, fotografij in iger.

Izredno hitro polnjenje

Velika baterija s kapaciteto 5000 mAh sodeluje s pametnim algoritmom za varčevanje z energijo AI, ki omogoča do 38,2 ure klicev na omrežju 4G, do 16,6 ur spletnega predvajanja videoposnetkov in do 12 ur brskanja po spletu na omrežju 4G. Huawei P smart 2021 je opremljen s hitrim polnjenjem Huawei SuperCharge z 22,5 W.

Trgovina z aplikacijami AppGallery

Trgovina Huawei AppGallery je uradna platforma za distribucijo, iskanje, prenos, upravljanje in deljenje aplikacij. AppGallery je varen vir širokega nabora tujih in slovenskih aplikacij. Huawei nadaljuje z razvojem ekosistema in tako omogoča varno ter raznoliko izkušnjo globalnih aplikacij.

 

Telefon je že na voljo v T-2 klubu. Naročite ga lahko že po ceni 13,25 € mesečno in 3000 točkami.

Ob naročilu julijskega TOP MODELA boste prejeli še poletni komplet za na plažo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?