TOP model meseca junija: Samsung Galaxy A32

Za junijski TOP MODEL meseca so tudi tokrat poskrbeli pri Samsungu. Telefon Galaxy A32 ponuja zavidljive zmogljivosti po dostopnih cenah in je prava izbira za vse, ki prisegajo na dobro razmerje med zmogljivostmi in ceno. Ker je telefon Galaxy A32 posebej prilagojen igranju igric, je lahko prijetno presenečenje tudi za šolarje ob zaključku šolskega leta. 

Ob naročilu junijskega TOP MODELA boste prejeli še uporaben komplet, ki bo še kako prav prišel med poletnimi počitnicami.

Osupljiv minimalističen slog

Elegantna oblika z mehkimi robovi, s prepoznavno obliko kamere in svetlečim hrbtnim delom postavlja nov standard minimalizma. Izbirate lahko med štirimi barvami, ki pritegnejo pozornost: črna, bela, modra in vijolična.

Odločilna prednost z Game Booster aplikacijo

Preprečite motnje ter izboljšajte svojo igro z namenskim vmesnikom in preprosto dosegljivim menijem. Frame Booster skrbi za gladko tekočo grafiko z naravnim videzom gibanja. Še bolje boste igrali, ko se Game Booster nauči vaših vzorcev uporabe ter z njimi optimizira baterijo, temperaturo in pomnilnik.

Neverjetna kamera, ki ujame vsako podrobnost

Sistem kamere z več objektivi na pametnem telefonu Galaxy A32 bo vaše fotografije spremenil v prave male mojstrovine. Snemanje v izjemno visoki ločljivosti z glavno kamero, kot gledanja razširite z ultraširokokotno kamero, ostrino pa prilagajate z globinsko kamero. Objekte lahko tudi približate z makrokamero in prikažete tudi najmanjše podrobnosti.
Na telefon je nameščenih skupno 5 kamer, od katerih je ena na sprednji in štiri na hrbtni strani telefona:

  • Standardna glavna kamera: 64 MP
  • Ultra širokokotna kamera: 8 MP
  • Globinska kamera: 5 MP
  • Makro kamera: 5 MP
  • Selfi kamera: 20 MP

Ultraširokokotna kamera s 123-stopinjskim pogledom vidi svet podobno kot človeško oko in omogoča fotografiranje z boljšo perspektivo.
Z uporabo makrokamere izpostavite še tiste najmanjše podrobnosti svoje fotografije. Fotografijam doda naravni bokeh učinek, da vaš motiv resnično izstopa iz ozadja.
Globinska kamera omogoča prilagajanje globine polja na vaših fotografijah. S preprostim dotikom lahko enostavno prilagodite zameglitev ozadja svojega motiva za visokokakovostne fotografije portreta, ki resnično izstopajo.
S sprednjo kamero posnemite osupljive selfije. Razveselile vas bodo jasne podrobnosti in zameglitev ozadja z bokeh učinkom, ki bo vaše selfije spremenil v avtoportrete.

Super tekoč zaslon, ki brskanje spremeni v užitek

Samsung Galaxy A32 odlikuje vrhunski zaslon velikosti 16,2 cm (6,4'') z učinkom brezkončnega U-zaslonoa. FHD+ Super AMOLED zaslon, ki dosega 800 cd/m², omogoča jasno sliko, tudi ob močnejši dnevni svetlobi. Zaščita za udobje oči znižuje modro svetlobo, s funkcijo Resnično tekoče pa je pogled tekoč, ne glede na to ali igrate igre ali brskate po spletu, fotografijah in družabnih omrežjih.

Zavarujte svoje stvari s preprostim dotikom

Bralnik prstnih odtisov na zaslonu Galaxy A32 pametnega telefona prepozna vaš prstni odtis in omogoča preprost ter varen način odklepanja telefona. S storitvijo Samsung Pass za biometrično avtentikacijo s pomočjo prstnega odtisa omogoča hitrejšo in varnejšo prijavo v aplikacije in spletne strani.

Baterija lahko zdrži tudi dva dni

5000 mAh baterija daje več časa, da počnete to, kar vam je všeč – pretakanje in deljenje vsebin, igranje iger in še več. Umetna inteligenca za upravljanje moči zazna in se prilagodi vašim navadam uporabe mobilnega telefona za dolgotrajno moč. S 15-vatnim prilagodljivim hitrim polnjenjem bo pametni telefon Galaxy A32 nemudoma spet napolnjen.

Neverjetna zmogljivost, da naredite več takoj

Galaxy A32 prinaša izjemno zmogljivost z naprednim osemjedrnim procesorjem in do 4 GB RAM-a. S 128 GB notranjega pomnilnika boste lahko shranili več vsebin in jih izbrisali manj. Če to ne zadostuje, lahko dodate do 1 TB z microSD kartico.

Telefon je že na voljo v T-2 klubu. Naročite ga lahko že po ceni 10,00 € mesečno in 3000 točkami.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?