Top model meseca LG K52 + vinjeta

V novem letu 2021 smo za člane kluba zvestobe pripravili prav posebno priložnost. Ob nakupu novega mobilnega telefona LG K52 boste prejeli dodatno še vinjeto za leto 2021. Če se odločate za nov mobilni telefon, bo top model meseca morda pravšnji za vse, ki želite biti pripravljeni na vsako situacijo. Odlikuje ga zmogljiva baterija, ki zlahka sledi vašemu dnevu in 4 glavne kamere za izjemne posnetke.

Ogromen zaslon

Vzpostavite videoklice v popolnem pogledu. Pretakajte filme in serije. Igrajte igre. Vse na 6,6-palčnem zaslonu.

Zmogljiva baterija

Zmogljiva baterija, ki zlahka sledi vašemu dnevu. Sedaj lahko aparat uporabljate maksimalno, ne da bi pomislili na to kje imate polnilec.

Quad kamera - 4 glavne kamere

4 načini za izjemne posnetke. Glavna 48MP standardna kamera, 2MP makro kamera, 5MP super širokokotna kamera in 2MP globinska kamera * se združijo na privlačnem otoku Quad Kamera  za neskončno vsestransko fotografiranje.

MIL-STD-810G standard

Pripravljen na vsako situacijo. Zaupajte mu saj ima standard MIL-STD-810G, kar dokazuje vzdržljivost.

Vabljeni k ogledu video posnetka!

Preverite ponudbo v T-2 Klubu

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?