Top model meseca LG V30

LG V30 ima vse, kar od pametnega telefona potrebujete. Odlično kamero, hiter procesor, ogromen zaslon, vodotesnost, brezžično polnjenje in dolgo življenjsko dobo baterije.

Na začetku leta 2017 se je izkazal kot vreden nasprotnik Samsung Galaxy S8 Plus, še posebej na področju kamer. Z visokokakovostnim priključkom za slušalke in zmogljivostjo je preprosto razumeti, zakaj je V30 še vedno eden izmed najljubših pametnih telefonov na trgu.

Zaslon OLED FullVision 6'' nam kaže popolno in natančno reproduciranje barv. Gledanje fotografij in videoposnetkov na 6 paličnem zaslonu je s tehnologijo FullVision pravi užitek.

Kristalna leča F1.6 ujame vso svetlobo iz okolice in vam omogoča ustvarjanje fotografij, ki so jasne in svetle. Objektiv iz stekla izboljša dinamični razpon, tako da so podrobnosti fotografije vidne na svetlih in temnih delih.

»Cine video« je funkcija, ki vam pri ustvarjanju videoposnetkov omogoča veliko filmskih učinkov. Posnetki bodo pridobili na intenzivnosti barv, tako da izgledajo, kot da ste jih posneli s profesionalno kamero.

S širokokotno kamero lahko posnamete fotografije z več detajli. Dvojna glavna kamera ima objektiv 16 MP in sekundarni ultra široko-kotni objektiv 13 MP, izjemen za fotografiranje portretov, skupine ljudi ali panoram. Tudi sprednja kamera 5 MP je širokokotna.

Posebej bi izpostavili tudi vrhunsko kvaliteto zvoka in priloženih slušalk. V sodelovanju z B&O PLAY vam bo poslušanje glasbe in ogled videoposnetkov pravi užitek.

Telefon ima napreden senzor za prstni odtis, lahko pa se ga odklene tudi s funkcijo prepoznavanja obraza.

Kot Top model meseca julija predstavljamo LG V30 v ponudbi T-2 Kluba po zmagovalni ceni. Preverite!

Izbrane ugodnosti v T-2 Klubu

Vse naše člane T-2 kluba razvajamo s številnimi ugodnostmi, ki jih lahko izkoristijo pri nakupu novega telefona, prenosnika, televizije ali drugih pripomočkov. 

Tablica Blackview TAB 16
Gaming stol Genesis Astat 700
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?