TOP model meseca oktobra: Xiaomi Redmi Note 10S

V mesecu oktobru smo za vas izbrali novost v ponudbi pametnih telefonov Xiaomi Redmi Note 10S, ki se z izboljšanim procesorjem ter večjim pomnilnikom predstavlja kot zmogljivejša različica modela Redmi Note 10. Prepričajte se o njegovih vrlinah, ki bodo prišle prav pri vsakodnevni uporabi. Telefonu smo dodali še priročen bluetooth zvočnik LG PN1.

Minimalistično oblikovanje vas bo navdušilo

Čudovit minimalističen, super tanek dizajn ohišja z vgrajenim senzorjem prstnih odtisov ob strani. Telefon je na voljo v očarljivi vijolični ali brezčasni sivi barvi. Izberite svojo najljubšo.

Ujemite nepozabne spomine

Izvrsten sistem kamer na zadnji strani telefona bo poskrbel, da bodo vsi najpomembnejši spomini sijali v najlepši luči. Poskrbljeno pa bo tudi za vaše selfije. Na telefon je nameščenih pet kamer, od katerih je ena na sprednji in štiri na hrbtni strani telefona:

  • Standardna glavna kamera: 64 MP
  • Širokokotna kamera: 8 MP
  • Makro kamera: 2 MP
  • Globinska kamera: 2 MP
  • Selfi kamera: 13 MP

Izvrsten zaslon, tudi pri sončni svetlobi

Prikaz na 6,43 palčnem HD+ Amoled zaslonu z razmerjem kontrasta 4500000:1 ter s certifikatom SGS nizke modre svetlobe omogoča udobno branje tudi ob močni sončni svetlobi. Zaščiten je s steklom Corning Gorilla Glass 3, ki varuje zaslon pred praskami.

Zmogljiva baterija za brezskrbno uporabo

Zahvaljujoč 5000 mAh bateriji z možnostjo hitrega polnjenjenja, vas nikoli ne bo skrbelo, da bi vam zmanjkalo baterije. V približno 30 minutah se bo baterija napolnila kar do 54%, kar zadostuje za ves dan njegove uporabe.

Vedno v koraku z vami

V njegovi notranjosti se skriva zmogljiv procesor MediaTek Helio G95, ki v kombinaciji 6GB RAM in 128 GB prostora za shranjevanje novemu telefonu Redmi Note 10S zagotavlja, da bo vedno v koraku z vami.

Telefon je že na voljo v T-2 klubu. Naročite ga lahko že za 24x 10,25 € mesečno in 3000 točkami.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?