Top model meseca Samsung Galaxy A40

Saj niste mislili, da smo v mesecu juniju pozabili na vas, zveste uporabnike T-2 Kluba, in TOP model meseca? Vsekakor nismo, saj smo za vas pripravili Samsung A40 po ceni 9€/mesečno, če vplačate 3000 točk. Če jih nimate, pa lahko sklenete tudi vezavo in pridobite potrebnih 3000 točk.

Novi model Samsung A40, ki je na police prišel aprila letos, velja za cenovno ugoden vstopni model mobilnega telefona. Za ceno okoli 280€ ponuja kar nekaj, a žal ne vsega, kar imajo dražji modeli srednjega in visokega cenovnega razreda. Za začetek se bo potrebno sprijazniti z ohišjem iz stekla in plastike dimenzij 144.4 x 69.2 x 7.9 mm ter težo 140 gramov. Telefon torej ni težak, a tudi nima tistega »občutka«, kot ga imajo dražji modeli s kovinskim ohišjem. Prav tako ima SuperAMLOED zaslon diagonalo (le) 5,9 palca in ločljivost 1080 x 2340 pixels, kar pa tudi ni tako slabo. No, da vas malo potolažimo: Android 9.0 (Pie) je tovarniško naložen. Na matični plošči Exynos 7885 (14 nm tehniologija) sta osem-jedrni procesor Cortex (2x1.77 GHz Cortex-A73 & 6x1.59 GHz Cortex-A53) in grafična kartica Mali-G71 MP2. Za napajanje telefona skrbi vgrajena baterija Li-Po s kapaciteto 3100 mAh z možnostjo hitrega polnjenja z močjo 15W. Na zadnji strani ohišja je vgrajen (standardni) čitalec prstnega odtisa. Samsung A40 je seveda DualSIM in se lahko povezuje s številnimi prenosnimi napravami Samsung, predvsem pametnimi urami in zapestnicami. Za slušalke je namenjen ločen 3,5mm vhod poleg USB vhoda in zvočnika na spodnji strani. Na levi strani ohišja je reža za kartice, na desni gumba za vklop/izklop in jakost zvoka. Svetujemo, da telefonu vsekakor namenite vsaj gumijast zaščitni ovitek ali še bolj primerno torbico.

Od 64GB notranjega pomnilnika je 4GB rezerviranih za potrebe delovnega pomnilnika RAM; prav tako lahko notranji pomnilnik še dodatno povečate z microSD kartico velikosti do 512GB. Ni slabo, kaj pravite – pomnilnika vam res ne bo zmanjkalo. Pri Samsung A40 prav tako niso pozabili na danes skoraj obvezni kompas + satelitsko navigacijo (A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS), NFC, žiroskop in merilnik pospeškov ter Type-C USB vhod za napajanje.
Pozitivno presenečata tudi kameri: dvojna glavna in selfie-kamera. Glavno kamero sestavljata ultra-širokokotna kamera ločljivosti 5 MP (zaslonka F2,2 ter goriščnica 13mm) in širokokotna 16 MP (zaslonka F1,7 ter goriščnica 26mm) s PDAF avtofokusom. Opremljena je tudi z LED bliskavico, možnostjo HDR in panoramskega posnetka ver video-snemanjem ločljivosti 1080p pri hitrosti 30fps. Svoje fotografije lahko optimizirate s kar 19 scenskimi načini. Širokokotna selfie-kamera ima ločljivost kar 25 MP (zaslonka F2,0 in goriščnica 25mm). Selfie-kamera sicer nima lastne LED-bliskavice, a vseeno prav tako omogoča video ločljivosti 1080p s hitrostjo 30fps. S Smart Beauty načinom pa boste vedno brezhibno pripravljeni na posnetek.

Telefon podpira povezovanje v 2G/3G/4G načinu, kot tudi Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, UMTS dostopna točka), Bluetooth 5.0 in FM radio. Na slovenskem tržišču bo na razpolago v črni, beli, modri in koralno-roza barvi.

Kot smo napovedali že na začetku, smo že pripravili akcijo obročnega nakupa po ceni 9€/mesečno in 3000 točk T-2 Kluba. Ker se približuje konec šolskega leta, bi bil morda novi Samsung A40 lahko tudi primerno darilo ob koncu šole.

Naj se morda ob tej priložnosti pridružimo pozivom k odgovorni uporabi mobilnih telefonov in izogibanju telefoniranju, ko smo udeleženci v prometu. Tako kot vozniki, kot tudi kolesarji, pešci ali na rolerji in skirojih. Vsak klic ali sporočilo lahko počaka, da ga opravite varno, brez ogrožanja drugih udeležencev.

Želimo vam prijeten vstop v poletje, čim več sonca in prostih dni. Najmlajšim pa dolge in užitkov polne počitnice.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?