Top model meseca Samsung Galaxy A6

Novi Samsung Galaxy A6 2018 vam nudi marsikatero funkcijo, ki bi jo sicer prej pričakovali v dražjih modelih, ali pa bi zahtevala nalaganje dodatnih aplikacij. Vsi smo se že razvadili, da je pametni mobitel naš osebni asistent, komunikacijsko sredstvo in računalnik ter da smo preko njega vedno povezani s prijatelji in svetom. Vsaj del izmed nas se verjetno sprašuje, ali je smiselno za nov mobitel vsaki 2 leti plačati skoraj 1000€? Če si želite zmogljiv in všečen mobitel srednjega cenovnega razreda bo Galaxy A6 morda pravi za vas.

Zaradi dimenzij 149,9 x 70,8 x 7.7 mm in teže 162 g ga boste lahko spravili tudi v žep, ne da bi vas velikost in teža ovirali. Vseeno vam svetujemo, da vašemu Galaxy A6 vseeno “privoščite” zaščitno torbico ali ovitek. Telefon omogoča namestitev 2 SIM kartic v ležišče.

Z brezkončnim zaslonom diagonale 14,25 cm s tehnologijo Super AMOLED boste lahko preprosto gledali fotografije in filme ali brskali po spletu. Naj brezkončni zaslon v razmerju 18,5 : 9 pritegne vašo pozornost. Super AMOLED zaslon odlikuje barvna globina 16 milijonov tonov, izvrstna ločljivost in presunljivo kontrastno razmerje. Dve 16MP kameri z bliskavico bosta poskrbeli za fotografije v vseh razmerah, s priloženo aplikacijo lahko fotografije nato tudi obdelate in objavite. Glavna kamera ima prilagodljivo zaslonko z najmanjšo vrednostjo F1,7 in možnost samodejnega ostrenja (nivo ostrine lahko nastavitev), sprednja kamera pa F1,9.  Majhen namig: z AR nalepkami in žigi lahko svojim fotografijam dodate pridih “nalepk”, kot ste ga sicer vajeni iz Snapchat. Obe bliskavici omogočata tri ravni osvetlitve, glede na zunanjo osvetlitev – tako bodo vaše fotografije vedno optimalno osvetljene in ostre.

Samsung Galaxy A6
Dve 16 MP kameri z bliskavico, profesionalne foto-funkcije na dlani. Fotografije lahko uredite v zgodbe ali jim dodelite ključne besede, da jih boste prihodnjič lažje našli.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Galaxy A6 poganja osemjedrni procesor s hitrostjo 1,6 GHZ, za gladko delovanje aplikacij pa poskrbi 3 GB delovnega pomnilnika. Že vgrajenih 32 GB notranjega pomnilnika lahko dodatno razširite z MicroSD kartico velikosti do 256 GB. Telefon lahko odklenete z vzorcem, prstnim odtisom ali prepoznavanjem obraza uporabnika. Bralnik prstnega odtisa je po novem na spodnji strani, pod glavno kamero. Samsung Varna mapa pa vam omogoča, da ustvarite zaseben in šifriran prostor za shranjevanje vsebin, do katerih želite imeti dostop le vi. Prav tako z nakupom Galaxy A6 dobite tudi 15GB prostora v Samsung Cloud za varnostno kopiranje in shranjevanje vaših podatkov. Sistem inteligentnega Wi-Fi preklopa vam omogoča samodejno prijavo v pogosto uporabljana omrežja (doma, služba) in odjavo z njih, kadar ste izven dosega.

Aplikacije:

Za ljubitelje večopravilnosti ima A6 nekaj “bombončkov”. Prvi je Ustvari par aplikaciji - možnost delitve zaslona med dve aplikaciji. Tako lahko sočasno poslušate glasbo in opravljate spletni klepet ali prepišete podatke za plačilo iz e-maila v spletno banko. Drugi je virtualni asistent Bixby, ki vam omogoča hiter dostop do vsega, kar potrebujete. Prav tako vas bo Bixby obvestil o načrtovanih dogodkih ali nedokončanih opravilih; za vas bo poiskal najbližjo kavarno za sestanek, prevedel vsebino dokumenta ali shranil vizitko novega poslovnega partnerja kot kontakt. Ločujete zasebno in poslovno komunikacijo – vklopite Dual Messenger in brez težav boste uporabljali dva ločena računa za klepet s prijatelji in sodelavci. Če ste aktivni športnik ali vam je zdravo življenje zelo pomembno, ne pozabite na Samsung Health. Vgrajena aplikacija spremlja vašo telesno aktivnost, prehranjevalne navade in vzorce spanja na priročnem in varnem mestu, do katerega vam je na voljo hiter in preprost dostop. Lahko jo povežete tudi s pametno uro oziroma zapestnico za pridobivanje podatkov in lažjo analizo.

Telefon priporočamo tako običajnim, kot tudi poslovnim uporabnikom, ki potrebujete zmogljiv in funkcionalen telefon za zmerno ceno.

Izkoristite točke in za Samsung Galaxy A6 v T-2 Klubu odštejte le 192€, kar za telefon uveljavljene znamke ni veliko. Se strinjate?

Novi Samsung Galaxy A6 je možen v treh barvah (črna, zlata in siva) ter dveh velikostih: A6 za zaslonom diagonale 142,5 mm ter A6+ z zaslonom 153,6 mm in dodatnimi funkcionalnostmi. Telefon je že pri nas in ga lahko naročite v T-2 Klubu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?