TOP model meseca septembra: Samsung Galaxy A22

Predstavljamo vam TOP model meseca septembra Samsung Galaxy A22, ki ga odlikuje zavidljiva kakovost ter baterija s pomočjo umetne inteligence za upravljanje njene moči. Sodoben in eleganten videz in brezkončni zaslon sta na voljo po dostopni ceni.

Estetika poenostavljene oblike

Elegantna oblika pametnega telefona Galaxy A22 je sinonim za privlačen in moderen videz. Zaradi zaobljene oblike je udoben za uporabo in omogoča preprosto krmiljenje po zaslonu. Na voljo je v vijolični, beli in črni barvi.
 
 

Izberite način snemanja s sistemom štirih kamer

Sistem kamere z več objektivi na pametnem telefonu Galaxy A22 bo iz vaših fotografij naredil prave male mojstrovine. Snemajte v visoki ločljivosti z glavno kamero, kot gledanja razširite z ultraširokokotno kamero, ostrino pa prilagajate z globinsko kamero. Objekte lahko tudi približate z makrokamero in prikažete tudi najmanjše podrobnosti.
Na telefon je nameščenih skupno 5 kamer, od katerih je ena na sprednji in štiri na hrbtni strani telefona:
  • Standardna glavna kamera: 48 MP
  • Ultra širokokotna kamera: 8 MP
  • Globinska kamera: 2 MP
  • Makro kamera: 2 MP
  • Selfi kamera: 20 MP
 
Z glavno kamero, ki ima funkcijo OIS (Optična stabilizacija slike), lahko posnamete tekoče video posnetke in ostre fotografije, kamera pa lahko sprejme več svetlobe, da osvetli posnetke ob slabši svetlobi. Ultraširokokotna kamera s 123-stopinjskim pogledom vidi svet podobno kot človeško oko in tako omogoča fotografiranje z boljšo perspektivo, z makrokamero pa približajte in ujemite živahne podrobnosti. Naravni bokeh učinek prav tako pripomore k temu, da motiv resnično izstopa iz ozadja. Globinska kamera omogoča prilagoditev globine polja vaših fotografij. Prilagodite zameglitev ozadja za visokokakovostne fotografije portreta. Z bokeh učinkom in sprednjo kamero boste lahko posneli čudovite selfije, ki bodo resnično izstopali.
 
 

Neverjeten zaslon za resnično tekoče brskanje

Samsung Galaxy A22 odlikuje brezkončni U zaslon velikosti 16,3 cm (6,4 ''. S HD+ Super AMOLED zaslonom in 600 nitov¹ za razločnost, bodo vsakodnevne vsebine videti ostre, jasne in osupljive. S funkcijo Resnično tekoče je pogled tekoč ne glede na to, ali igrate igre ali brskate.
 
 

Ostanite v akciji z zmogljivo baterijo

5000 mAh baterija daje več časa, da počnete to, kar vam je všeč – pretakanje in deljenje vsebin, igranje iger in še več. Umetna inteligenca za upravljanje moči zazna in se prilagodi vašim navadam uporabe mobilnega telefona za dolgotrajno moč. S 15-vatnim prilagodljivim hitrim polnjenjem bo pametni telefon Galaxy A32 nemudoma spet napolnjen.
 

Pospešite in shranite več

 
Galaxy A22 združuje moč osemjedrnega procesorja in do 4 GB RAM-a za hitro in učinkovito zmogljivost. Uživajte v 64 GB notranjega pomnilnika, s pomočjo microSD kartice pa lahko dodate do 1 TB prostora za shranjevanje.
 

One UI Core za večjo zbranost

Operacijski sistem One UI Core pomaga ohraniti pozornost na to, kar je pomembno za vas. Strojna in programska oprema delujeta vzajemno ter nudita vsebino in funkcije na dosegu vaših prstov, zato lahko do njih dostopate hitreje. Nemoteno preklapljajte med aplikacijami in hkrati prejmite informacije za več aplikacij, priročna oblika pa omogoča večopravilnost na enem zaslonu.
 
Telefon je že na voljo v T-2 klubu. Naročite ga lahko že za 24x 6,75 € mesečno in 2000 točkami.
 
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?