Top ponudba v T-2 Klubu

Za naše zveste člane T-2 Kluba smo pripravili novost! Vsak mesec bomo skrbno izbrali najbolj priljubljene in iskane izdelke in vam jih predstavili v TOP PONUDBI. Tako boste lahko najboljše izdelke kupovali po še ugodnejših cenah!

V TOP PONUDBI boste našli kategorije vseh izdelkov, posebej pa priporočamo ogled novih 4K televizij in TOP MODEL MESECA, ki predstavlja najbolj priljubljen telefon v tem trenutku!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?