Učenje angleškega jezika s pomočjo T-2 televizije

Uporabnike T-2 televizije obveščamo, da smo v programsko shemo dodali izobraževalni TV program English Club TV HD.

English Club TV je program, ki niza lekcije učenja jezika. Vsebine so pripravljene za učenje jezika na različnih stopnjah – za začetnike in perfekcioniste, posebne lekcije pa so prilagojene učenju jezika za najmlajše. Program je zasnovan dvostopenjsko – na TV programu si lekcije sledijo po programski shemi, naročniki pa si bodo lahko lekcije ogledali tudi v videoteki.

English Club TV je ena izmed vodilnih svetovnih izobraževalnih blagovnih znamk, ki ponujajo izjemen portfelj razburljivih multimedijskih in televizijskih vsebin. Voditelji vseh programov so naravni govorci, urnik programa pa je zasnovan tako, da spodbuja učinkovito učenje. Ob spremljanju programa English Club TV se gledalci potopijo v jezikovno okolje in premagujejo jezikovne ovire. Programski urnik je razdeljen na več blokov, ki ustrezajo različnim stopnjam in starostnim skupinam.

Program English Club TV HD je na voljo vsem naročnikom programskih shem M, L in XL HD. TV program omogoča ogled vsebin do 7 dni nazaj in je na voljo tudi na mobilni televiziji T-2 tv2go.

Tehnologija

Projekt "T-2 Pametna mesta 4.0" prejel EU sofinanciranje

V T-2 smo prejeli sofinanciranje s strani Evropske unije iz naslova Sklada za okrevanje in odpornost za izvedbo aktivnosti projekta "T-2 Pametna mesta 4.0". Projekt zagotavlja celovito digitalno preobrazbo podjetja in njihovih posameznih poslovnih funkcij.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?