Ugodnejše gostovanje odslej tudi v Albaniji

Uporabnike mobilnih storitev T-2 obveščamo, da s 1. 6. 2024 širimo nabor operaterjev z ugodnejšimi cenami gostovanja tudi na območje Albanije. Hkrati smo razširili še seznam operaterjev v paketu Balkan.

Med države z izbranimi operaterji, pri katerih lahko gostujete po nižjih cenah, bomo s 1. 6. 2024 dodali še Albanijo, in sicer operaterja One Albania.

Cenik ugodnejšega gostovanja:

Tip storitve Cena z DDV
Prenos podatkov (100 kB) 0,003 EUR / 100 kB oz 0,03 EUR / MB
Dohodni klic 0,30 €
Odhodni klic v lokalno državo (država gostiteljica) 0,90 €
Odhodni klic v EU/EEA 0,90 €
Odhodni klic v Slovenijo 0,90 €
Odhodni klic v UK 0,90 €
Odhodni klici v drugo državo 0,90 €
SMS 0,06 €

Za odhodne klice velja 60-sekundni in za dohodne klice sekundni obračunski interval. Za prenos podatkov pa je obračunski interval 100 kB.

S 1. 6. 2024 prav tako dodajamo možnost zakupa količin podatkovnega prenosa v paketu Balkan preko operaterja One Albania.

Pred odhodom v tujino je dobro vedeti:

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?