02 Jul 2018

Ujemite odločilne nogometne trenutke

Tudi letos imamo vsi športni navdušenci priložnost, da ujamemo vse odločilne sekunde naših nogometašev. Vsak pomemben gol, odlična priložnost in odločitev sodnika nas bodo počakali s storitvijo modri gumb – top dogodki.

Modri gumb najdete na vašem daljincu in po pritisku se vam na ekranu pojavi polje, kjer izberete posamezne dogodke in si jih pogledate kasneje. Za prikaz se lahko odločite tudi med tekmo in tako res natančno preverite ali je bila odločitev sodnika smiselna. Storitev je za naročnike časovnih funkcij brezplačna, ostali pa si jo lahko priskrbite z naročilom preko Horizonta, s klicem na 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Preverite tudi ponudbo tudi v T-2 Klubu, kjer lahko s koriščenjem točk znižate mesečno naročnino časovnih funkcij!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več