Ukinitev tiskanega računa za uporabnike z naročeno storitvijo interneta

Naročnike z naročeno storitvijo interneta kot samostojno storitev ali del paketne ponudbe obveščamo, da bomo v mesecu maju pričeli s postopnim prehodom izdajanja računov na elektronski način. Tiskani račun, poslan preko pošte, bo tako v prihodnje nadomestil elektronski račun, ki bo naročnikom viden na spletu, na uporabniškem portalu T-2 Horizont.

Naročniki, pri katerih bo sprememba načina izdaje računa izvedena, bodo o spremembi ter o možnosti ohranitve tiskanega računa obveščeni preko elektronskega sporočila, SMS sporočila ali preko pošte, in sicer vsaj 30 dni pred uveljavitvijo spremembe.

T-2 Horizont je uporabniški portal, ki naročnikom omogoča pregleden dostop do izdanih računov. Naročniki imajo možnost enostavnega upravljanja z naročniškimi podatki ter z urejanjem nastavitev, tako da si lahko način prejemanja računov tudi sami enostavno spremenijo s klikom v nastavitvah naročniškega profila.

Naročniki si lahko kadarkoli vklopijo tudi e-Račun in tako prejemajo račune na elektronski naslov, hkrati pa so računi vidni tudi na uporabniškem portalu Horizont. Spremembo prejemanja lahko uredite na portalu Horizont ali z obiskom poslovalnice. Za prejem dostopnih podatkov za uporabo portala Horizont nas lahko pokličete na 064 064 064 ali nam pišete na elektronski naslov info@t-2.net. Z veseljem pomagamo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?