Uporabnikom T-2 televizije na voljo nadgrajen priporočilni sistem

Uporabnikom T-2 televizije smo v teh dneh ponudili nadgrajen personaliziran priporočilni sistem. T-2 televizija, ki je z zagonom priporočilnega sistema oktobra lani prilagojena vsakemu posameznemu uporabniku, tako dobiva še dodatno funkcionalnost, saj se uporabniku ob prižigu pod lastnim profilom na domačem zaslonu prikažejo dodatne prilagojene vsebine.

Uporabniki T-2 televizije in aplikacije T-2 tv2go ste po novem tako obveščeni o novih vsebinah v T-2 in drugih videotekah, ki so bogatejše za številne filmske uspešnice in serije. Poleg tega pa vam nadgrajen priporočilni sistem priporoča tudi določene zanimive vsebine na televizijskih programih, prilagojene vašemu okusu in gledalskim navadam. Dodatno funkcionalnost in hkrati enostavnost pa predstavlja tudi oglasni prostor, ki vas ob kliku nanj pelje neposredno v nakup ali ogled določene vsebine, v kolikor imate tovrstni programski paket že naročen.

T-2 televizija tako tudi z nadgradnjo personaliziranega priporočilnega sistema prinaša vrsto zabavnih in uporabnih funkcij, ki vam bodo uporabnikom še izboljšale vašo uporabniško izkušnjo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?