US OPEN ekskluzivno na Eurosportu

V New Yorku se bo danes ob 17h pričel še zadnji teniški turnir velike četverice v letošnji sezoni. V Flushing Meadowsu se bodo najboljši tenisači in tenisačice udarili za slavo in rekordno denarno pogačo v višini 53 MIO dolarjev. Zmagovalec jih bo pobral kar 3,8.

Letošnja sezona je na moški strani prinesla mnogo zanimivega. Na začetku leta je v Melbournu Roger Federer osvojil še svoj 20. grand slam, Rafael Nadal je v Parizu osvojil svojega 17. in 11. na peščeni podlagi, v Wimbledonu pa se je po dveh letih suše vrnil Srb Novak Đoković, ki je dobil tudi zadnji pripravljalni turnir v Cincinnatiju.

Na stavnicah najvišje kotira prav Đoković. Lahko Srb še tretjič slavi v mestu luči na največjem teniškem stadonu na svetu Arthurja Asha, ki sprejme kar 23.771 gledalcev? Kako bo s povratkom Serena Williams na domača prizorišča?

Vse to in še več si boste lahko od 27. avgusta do 9. septembra ogledali ekskluzivno na programih Europort in Eurosport 2 (oba v HD različici). Prenosi se pričnejo ob 17. uri, zavlečejo pa lahko tudi do jutranjih ur, tako da ne bo čudno, če boste teniške gladiatorje lahko v prihodnjih 14 dneh spremljali od jutranji kavici.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?