Ustvari si profil - prihajajo novosti!

Letošnjo jesen bo T-2 televizija resnično postala televizija nove generacije. Za nami je 15 let razvoja vrhunskih rešitev in danes se lahko pohvalimo s televizijo prihodnosti, ki jo člani T-2 družine lahko gledamo že danes.

Prihaja televizija, ki vam bo ponudila vsebine po vašem okusu in gledalskih navadah. Da bo T-2 televizija delala namesto vas, je ključnega pomena, da si vsak gledalec ustvari svoj profil.

Profil ustvarite tako, da na vašem daljinskem upravljalcu pritisnete tipko meni. Nato pritisnete puščico v levo in s tipko OK potrdite polje Nov profil. Izberete si ime in potrdite s tipko OK.

Pod svojim profilom in na lastnem domačem zaslonu boste tako vedno imeli vsebine, ki sledijo vašemu okusu. Več o spodnji sliki vam povemo kmalu!

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?