V koraku z družino Kardashian

Bliža se konec svetovne uspešnice, ko družina Kardashian-Jenner vstopa v zadnjo sezono. V vseh teh letih so doživljali svoje največje uspehe, pa tudi največje neuspehe. Še zadnjič se pridružite najbolj znani ameriški družini v življenjskih triumfih in tragedijah v njihovem prepoznavnem stilu, da so vedno skupaj v dobrem in v slabem. Ne zamudite premiere 20. sezone V koraku z družino Kardashian, ki bo to nedeljo, 28. 3. 2021, na programu E! Entertainment.

Kako dobro pa jih poznate? Preizkusite se v kvizu in osvojite nagrado – bon za nakupe v trgovinah Supernova v vrednosti 100 EUR.

Nagradna igra je zaključena.

Splošni pogoji kviza V koraku z družino Kardashian so objavljeni na tej povezavi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?