V maju si oglejte največje filmske uspešnice BREZPLAČNO!

Naročniki programske sheme XL HD programa Cinestar TV Premiere 1 in Cinestar TV premiere 2 zagotovo že dobro poznate, saj lahko uživate ob najnovejših filmskih uspešnicah le dobro leto po tem, ko so se začele predvajati v kinematografih. Tako vas v mesecu maju čakajo nekatere največje uspešnice iz preteklega leta: Duh v školjki, Power Rangers, Prenašalec 3, Hologram za kralja, Pasji smisel življenja, Družinska banda in še mnoge druge.

Nad predvajano vsebino smo navdušeni tudi sami, zato vam od 1.5.2018 do 31.5.2018 ponujamo brezplačen ogled obeh programov, ki sta na voljo tudi v HD ločljivosti.

Želimo vam prijeten ogled hollywoodskih uspešnic, najboljših naslovov evropske kinematografije in ekskluzivnih oddaj ter tv serij. Če vas bo vsebina navdušila, pa sta programa v SD in HD ločljivosti na voljo tudi v samostojnem paketu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?