V novi oglasni akciji v glavni vlogi zmagovalca #spoznajT2

Januarja smo na naših družbenih omrežjih z veliko akcijo #spoznajT2 udarno vstopili v novo leto. Na Instagram izzivu nas je najbolj presunila fenomenalna fotografija Aleksandarja Stojkovića, ki je prejel januarski TOP MODEL MESECA Xioami Mi 8 Pro in z njim med drugim za nas posnel fantastične fotografije.

Zmagovalno fotko sigurno že poznate, več pa seveda lahko vidite na našem Instagram profilu.

Februarja smo šli še korak dlje. Ker se kmalu obetajo nove velike akcije, smo se odločili, da vas bomo tekom najkrajšega meseca v letu pobližje spoznali z našo mesečno akcijo v T-2 Klubu TOP MODEL MESECA.

K sodelovanju smo povabili Aleksandarja in njegovega očeta, ki se ga je prijel vzdevek »Kavčar«. Prvi reklamni spot ste že lahko videli, za valentinovo pa smo pripravili novega. Če je v prvem blestel oče, bo v drugem v glavni vlogi sin.

Za več nas spremljajte na naših družbenih kanalih. Zanimivo bo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?