V programsko shemo dodajamo Klape i tambure TV

Uporabnike T-2 TV obveščamo, da smo v ponudbo naše televizije dodali nov glasbeni TV program za ljubitelje dalmatinskih glasbenih ritmov - Klape i tambure TV. Program je na voljo naročnikom programskih shem M, L in XL HD ter naročnikom samostojne TV v paketih Midi in Maxi.

Klape i tambure TV prinašata svežino v svet glasbenih televizijskih programov. Vsak dan, 24 ur na dan, sedem dni v tednu lahko uživate v vrhunskih uspešnicah klapske glasbe in nostalgičnih zvokih tamburic. Program ponuja izbrano glasbeno bogastvo Dalmacije in Slavonije, predstavljeno s strani klap, kot so Cambi, Iskon, Intrade, Šufit, Rišpet, Maslina, Sv. Florijan, Munita ter številne druge. Tako že uveljavljene skupine kot tudi obetavni novinci bodo vsak dan popestrili Klape i tambure TV.

Klape in tamburaški sestavi postajajo vse bolj priljubljeni, in ta program jim omogoča, da predstavijo svoje nove pesmi in videospote. Novi glasbeni kanal pa ne bo le ohranjal izvornega zvoka tamburice in klapskega petja, temveč ju bo tudi združil v edinstveno doživetje. Tukaj se tradicija in modernost, klapski duh in živahni zvoki tamburice srečajo in ustvarijo nepozabno glasbeno izkušnjo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?