V programsko shemo smo dodali program Bloomberg Adria

Naročnike obveščamo, da smo razširili ponudbo informativnih programov na T-2 televiziji. Na programu Bloomberg Adria lahko naročniki programskih shem L in XL HD spremljajo aktualne novice v visoki ločljivosti, program pa lahko spremljajo tudi na poti preko mobilne aplikacije tv2go, s pomočjo časovnega zamika pa si lahko ogledajo zamujene vsebine vse do 7 dni nazaj.

Bloomberg Adria je že petnajsti informativni program v naših programskih shemah. Informativni programi pokrivajo aktualne novicame iz Slovenije, Evrope in z ostalih koncev sveta.

Zabava

Tekme Premier lige odslej na Areni Sport

S sezono 2022/23 na televizijo Arena Sport prihaja težko pričakovana angleška nogometna liga - Premier league, še naprej pa boste lahko spremljali tudi ostale velike nogometne lige.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?